Cloud hosting vergelijken voor uw website

Cloud hosting is zeer geschikt voor webmasters die een zo hoog mogelijk uptime van hun website verwachten. Vergelijk Cloud hosting providers en host uw website eenvoudig en snel in de cloud.

Waarom u cloud hosting geweldig zult vinden:
  • Betrouwbaarheid. In plaats van een hosting op één specifieke server wordt de website op een virtueel gedeelte op een netwerk aan servers gehost. Als een server offline gaat, dan blijft de website online door gebruik te maken van andere servers.
  • Veiligheid. De bestanden van de website bevinden zich nog steeds in een fysiek datacenter, waar de veiligheid van servers continu wordt verbeterd.
  • Efficiënte prijsbepaling. Klanten betalen alleen voor de hosting (bandbreedte en dataverkeer) die ze gebruiken.
  • De modernste en veiligste server technologie.
  • Gegarandeerde server resources (CPU, RAM).
server

Wat is Cloud Hosting?

Cloud hosting biedt hosting voor websites op virtuele servers. Het haalt de benodigde bronnen om de website te laten draaien van een uitbreid netwerk van fysieke web servers. De werking is vergelijkbaar met de levering van energie en gas. Wanneer nodig wordt er geleverd. Klanten betalen daarom alleen voor waar ze gebruik van maken. 

Cloud hosting vergelijken

Een provider moet hoogwaardige technische kennis in huis hebben om deze vorm van hosting aan te bieden. Onze aanbevelingen zijn zorgvuldig samengesteld op basis van ervaringen van experts en klanten. Waardoor u eenvoudig een goede keuze maakt!