Provideroverzicht

Argeweb is een van de grootste en meest succesvolle hostingproviders van Nederland. Met een missie om de online ambities van klanten te vervullen, werkt het hele team om de klantervaring te maximaliseren. Met persoonlijke aandacht, uitstekende ondersteuning en relevante diensten om online succesvol te zijn, onderscheiden zij zich.

Argeweb biedt zijn gebruikers een gratis proefperiode van 30 dagen aan.
Argeweb is 42% goedkoper dan de concurrenten en gebruikers krijgen ONBEPERKTE IOPS, alle SSD’s bevatten gratis gegevensherstel en 99,9% uptime-garantie. Bekijk gerust onze calculator op onze site.
Toegevoegde waarde: gebruikers kunnen de VPS-services aanpassen aan hun behoeften! De gebruikers van Kmatera kunnen met één klik op de knop services toevoegen of verlagen die ze niet nodig hebben, en beslissen of ze elk uur of maandelijks in rekening willen worden gebracht.

Bijna alle gedeelde hostingplannen (behalve de Lite-versie) hebben onbeperkte opslag en bandbreedte, evenals een aantal domeinen, e-mailaccounts en databases. Volgens de Servicevoorwaarden (Servicevoorwaarden) is het aantal inodes beperkt tot 600000. Het is ook verboden om uw website te gebruiken voor het streamen van inhoud, grote fotogalerijen, het archiveren van bestanden en het delen en opslaan van back-ups. Bovendien hebben back-ups een quotum van 50 GB.

Net als alle andere hostingpakketten hebben ze hun gebruikelijke bandbreedte, schijfopslag, RAM en CPU-kernlimieten die op de website worden beschreven. Het enige belangrijke detail, dat daar niet wordt aangegeven, is dat het aantal inodes voor VPS-servers beperkt is tot 2 miljoen. Het aantal kan worden verhoogd tot 4 miljoen. U moet een ticket indienen met een verzoek om een verhoging en, indien goedgekeurd, krijgt u het.

 

 

Tariffs for hosting from Argeweb

Standaard

SSD servers

vanaf 0.99 Euro per maand

Bezoek website

VPS

Krachtige VPS hosting

vanaf 1 Euro per maand

Bezoek website

Windows VPS

Windows VPS Server

vanaf 8 Euro per maand

Bezoek website

Gebruiker reviews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *