Provideroverzicht

Sinds de oprichting in 2013 heeft Kinsta hard gewerkt om de hostingprovider te worden voor WordPress-gebruikers die verder willen kijken dan marketingcampagnes en lage prijzen om een snelle en veilige thuisbasis voor hun website te vinden.

Dat wil niet zeggen dat het instapmodel van $ 30 per maand van Kinsta niet concurrerend is in vergelijking met andere premium beheerde WordPress-hosts, het is alleen dat dit geen goedkope budgethosting is.

Wat u voor uw geld krijgt, is beheerde WordPress-hosting. Dit betekent dat Kinsta niet alleen een aantal aspecten van het beheren van een WordPress-website voor je regelt, maar ook je site host in een omgeving die is geoptimaliseerd voor WordPress-websites.

Hierdoor worden taken als het beveiligen, cachen en back-uppen van uw WordPress-website uit handen genomen. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar vermindert ook het risico dat er iets misgaat als u niet bekend bent met de manier waarop WordPress werkt.

Met door Kinsta beheerde WordPress-hosting kunt u snellere laadtijden van websites verwachten, evenals minder downtime en minder prestatieproblemen in vergelijking met generieke webhosting.

Tariffs for hosting from Kinsta

STARTER

vanaf 27 Euro per maand

Bezoek website

PRO

vanaf 54 Euro per maand

Bezoek website

BUSINESS 1

vanaf 90 Euro per maand

Bezoek website

Gebruiker reviews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *