Provideroverzicht

Liquid Web, meer dan 20 jaar geleden opgericht, is uitgegroeid tot een webhostingbedrijf van $ 100 miljoen dat nu 500.000+ sites beheert voor 30.000+ klanten in zijn vijf wereldwijde datacenters.

Het bedrijf biedt krachtige managed hosting-producten die gericht zijn op zakelijke en professionele gebruikers. Dat betekent geen gratis abonnementen of eenvoudige shared hosting-producten – Liquid Web is veel meer gericht op hoogwaardige, zeer configureerbare cloud, beheerde applicaties en dedicated serverproducten.

Liquid Web-prijzen zijn hoger, maar dat komt grotendeels omdat het bedrijf geen ondermaatse producten aanbiedt om te proberen een hoofdprijs te halen. Het dwingt u niet om op andere manieren te betalen met verborgen kosten en lasten, en het biedt u standaard krachtige functies en kwaliteitsondersteuning.

Een van de beste voorbeelden is de Liquid Level Service Level Agreement (SLA) voor haar toegewijde en VPS-klanten. Dit garandeert 100% netwerk- en stroom-uptime, responstijden van 59 seconden voor helpdesk, telefoon en livechat, en zodra een probleem is vastgesteld, moet de defecte hardware binnen 30 minuten worden vervangen. Als dit wordt gemist, krijgt u 10 keer het bedrag van de duur van uw storing.

Tariffs for hosting from Liquid Web

Managed WordPress

vanaf 17 Euro per maand

Bezoek website

VPS

vanaf 13 Euro per maand

Bezoek website

Managed WooCommerce

vanaf 17 Euro per maand

Bezoek website

Gebruiker reviews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *