Provideroverzicht

Neostarda is een bedrijf dat al meer dan negen jaar toonaangevend is op de markt voor IT-services. Geschikt voor html-sites, informatieportalen en online winkels met veel verkeer. Hosting biedt de volgende diensten aan:

  • Gedeelde hosting. Het tarief is bedoeld voor eenvoudige webpagina’s en forums. SSD’s De mogelijkheid om te kiezen tussen twee controlepanelen en open-source programmeertalen: ISPmanager of cPanel, PHP 5.X – 7.X.
  • VPS / VDS. Ontworpen voor zakelijke content. Administratie is gratis. De mogelijkheid om te kiezen tussen twee besturingssystemen: Linux-Windows. Locaties – NL, UA, RU.
  • Onbeperkte VIP-hosting. Het pakket kent bijna geen beperkingen. Flexibel systeem van aanbiedingen en geschenken van het bedrijf.
  • Toegewijde server. Ontworpen voor eigenaren van grote projecten en sites op Bitrix. Gratis administratie en verkeer. Vestigingen NL, USA, DE.

De technische experts van de provider werken de klok rond en zullen de klant helpen om de resource op de server te plaatsen, die qua snelheid en kracht verschilt.

Tariffs for hosting from Neostrada

Starter

Perfect om mee te beginnen

vanaf 1 € per maand

Bezoek website

Business

Voor meer power

vanaf 3 € per maand

Bezoek website

Professional

De keuze van professionals

vanaf 5 € per maand

Bezoek website

Gebruiker reviews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *