VPS hosting vergelijken voor uw website(s)

VPS hosting biedt volledige controle over een virtuele server met gegarandeerde middelen zoals CPU gebruik, RAM, schrijfruimte en bandbreedte. Met als gevolg grote schaalmogelijkheden, veiligheid, betrouwbaarheid en snelle laadtijden. Vergelijk VPS hosting pakketten en bespaar middels effectieve hosting van uw website(s)!

Waarom je deze soort hosting geweldig zult vinden:
  • Automatisch installeren, binnen een paar minuten online
  • ​Betaalbare oplossing, lagere kosten, maar toch kwalitatieve hosting
  • Talloze gratis WordPress thema’s en plugins
  • Geoptimaliseerde servers voor het content management systeem WordPress
server

Verschillende soorten VPS webhosting

Unmanaged:

U dient zelf nieuwe omgevingen installeren en up-to-date te houden. Geschikt voor diegenen die volledige controle over hun server willen hebben.

Managed:

Het noodzakelijke beheer wordt voor u gedaan, en updates worden voor u geïnstalleerd. Geschikt voor diegenen die weinig tijd voor systeembeheer hebben.

Fully managed:

Het hosting bedrijf zorgt voor het volledige systeembeheer, waardoor u zich als klant weinig zorgen hoeft te maken.

VPS hosting vergelijken

Er zijn talloze hosting providers die naast shared hosting ook VPS oplossingen aanbieden. Een definitieve keuze maken kan daardoor lastig zijn. HostingHub.nl helpt u daar graag mee! De top 3 providers in de vergelijking zijn ervaren VPS hosting bedrijven die kostenefficiënte en betrouwbaar diensten bieden.

De bovenstaande providers bieden:
  • Beste prijs-kwaliteitsverhouding. De drie VPS hosts bieden een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, met alle laatste functionaliteiten zoals bijvoorbeeld full root access, een cPanel control panel en de laatste versies van databases etc.
  • Beste snelheid en betrouwbaarheid. De providers beschikken over servers in de modernste datacenters ter wereld. De laatste hardware biedt de garantie voor de beste hosting prestaties.
  • Uitstekende klantenservice. De top 3 bedrijven hebben professionele klantenservicemedewerkers in dienst, die te bereiken zijn via telefoon, e-mail en live chat.

Hoe het opzetten van een VPS Hosting

Virtual Private Server Hosting is de term voor het opzetten van een virtuele server op uw eigen hosting account. Je bent in staat om het te gebruiken voor het hosten van websites, maar alleen u er toegang toe hebben. Als iemand probeert om de server te gebruiken, zullen ze alleen maar zien wat je account hen in staat stelt om te zien. Virtual Private Servers geen extra hardware te lopen vereisen en zijn meestal sneller dan de dedicated servers.

De primaire doelstelling van dit type hosting is om uw kosten laag te houden. Hoewel uw VPS-server kan worden ingesteld in verschillende configuraties, is er geen noodzaak om hiermee rekening te houden bij de planning van uw website of hoeveel middelen die u nodig heeft. Bij gebruik van een dedicated server, zou je moeten nadenken over die nodig zijn om de server te draaien resources.

Om VPS hosting te gebruiken, moet u bepalen welke functies je wilt. Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van VPS hosting. Eén daarvan is dat het u toestaat om uw server beter te beheren dan mogelijk is met een dedicated server.

Een van de dingen die je met VPS hosting vinden is dat je de vrijheid hebt om de configuratie van de server te veranderen. Zo kunt u installeren of verwijderen toepassingen. Uw server is van jou. Dit betekent dat u kunt de bronnen configureren dat je nodig hebt, en alleen die middelen zullen worden gebruikt.

Bij de evaluatie van functies voor uw server, zult u willen overwegen welke functies je nodig hebt. Een van de kenmerken is beter geheugen. Hoewel u meer geheugen, evenals de schijven die u nodig heeft kan toevoegen, moet je van plan bent om een ​​grote hoeveelheid te gebruiken geheugen om mee te beginnen.

Er zijn een aantal functies die nuttig kunnen zijn, maar wilt u misschien meer krachtige functies voor uw server. Een van deze functies is een betere firewall en meer verkeer. Sommige mensen geven de voorkeur VPS hosting, omdat het is zeer betaalbaar, vooral als je net begint.

Bij het kiezen van de service provider, moet u om prijzen te vergelijken van meerdere providers. Zorg ervoor dat u de prijzen te controleren voordat u een beslissing. Als je gaat naar de server te huren, moet u om uit te vinden hoeveel het gaat kosten om het te bezitten.

Er zijn vele voordelen van VPS hosting. Hiermee kunt u uw eigen hosting account en vervolgens het beheer van de server. Veel bedrijven en particulieren kiezen voor deze optie voor hun website.