Waar moet je opletten bij het kiezen van een hosting provider?

Als je als ondernemer je eigen bedrijf opzet, zorg je er ook voor dat je een website maakt. Hier begin je mee door een domeinnaam vast te leggen die nog niet bestaat. Hiervoor maak je gebruik van een hostingprovider. En om een hostingprovider te kiezen, moet je naar een paar belangrijke dingen kijken of de hostingprovider wel bij jou past. Maar hoe pak je dit aan?

Hostingprovider uitkiezen

Hieronder volgen een paar tips die je kunt doornemen bij het kiezen van een hostingprovider:

  • Houd rekening met de toekomst en de plannen die je hebt. Misschien heb je nu nog niet veel nodig op je website, maar wellicht wil je later gaan uitbreiden naar een pakket waarbij meer mogelijk is. Kan dit dan bij de hostingprovider?
  • Ga na of de beveiliging van je website gegarandeerd kan worden. Je wilt natuurlijk niet dat er data op het internet belandt. Ook wil je dat klanten gerust hun informatie achter kunnen laten op je website.
  • Bedenk voor jezelf welke support jij verwacht. Wie kun je contacten als er een probleem is met je website en kun je dan ook daadwerkelijk iemand contacten?
  • Bekijk het aanbod van de hostingprovider en zet voor jezelf op een rijtje of dit goed aansluit bij hetgeen wat jij wilt. Dit hangt er namelijk vanaf waarom jij een website opzet.

Heb jij geen hosting provider nodig, maar een personeelsplanning software? Lees dan hieronder verder!

Personeelsplanning software

Als je in je bedrijf te maken hebt met een personeelsplanning voor buitendienstmedewerkers, dan moet dit allemaal op orde zijn. De oplossing hiervoor is personeelsplanning software. Hiermee zorg je dat alles meer geautomatiseerd gaat, flexibeler en dat er productievere dagen ontstaan. Daarbij zorg je voor meer overzicht in de planning en kun je in een oogopslag zien wat er gedaan moet worden. Maar welke personeelsplanning software is nou handig? Die van OutSmart bijvoorbeeld! Lees meer over OutSmart hieronder!

Lees meer over Outsmart op hun website

De personeelsplanning van OutSmart kun je 30 dagen gratis uitproberen, om te kijken of het iets voor jou is. Lees meer over OutSmart op hun website en bekijk hier alvast wat je met de personeelsplanning kunt:

  • Pas je de planning op het laatste moment aan? Dan krijgen de werknemers hier een pushbericht van zodat ze gelijk op de hoogte zijn
  • Als de werknemers de uren werken volgens de planning, worden die uren automatisch geregistreerd
  • De werknemer kan in de app zijn werkzaamheden registreren door middel van bijvoorbeeld foto’s of een getekende werkbon. Als een klus klaar is, dan kan de order gelijk doorgestuurd worden naar de administratie. De administratie kan vervolgens direct een factuur de deur uit sturen
  • De app werkt zowel online als offline
  • Volg de buitendienstmedewerker op de app. Je kunt in real-time zien waar de medewerker op dat moment is. Mocht er bijvoorbeeld iemand in de file staan, kun je direct actie ondernemen door een andere medewerker naar de klus te sturen

Lees meer over OutSmart op hun website!

Leave a Reply