Waarom de Google CSS de manier waarop we winkelen gaat veranderen

Google Comparison Shopping is een krachtige tool die je niet mag onderschatten. Het zal de manier waarop je winkelt veranderen, omdat het je alle nodige informatie kan geven om een weloverwogen beslissing te nemen.

Deze relatief onbekende dienst is al een tijdje actief. Het is een online winkel service waarmee je op elk moment producten kunt vergelijken op prijs, beoordelingen en andere factoren.

Comparison Shopping, zoals het mooi heet, kan worden gebruikt door iedereen die op zoek is naar een specifiek product of wanneer je nog niet precies weet wat je wilt kun je zoekwoorden gebruiken om te browsen. De zoekmachine vindt online bijpassende producten en toont ze allemaal op één scherm. Je kan dan de prijs van elk product, de verzendkosten en de levertijd vergelijken voordat je een keuze maakt op basis van wat op dit moment het belangrijkste voor je is.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een Google Comparison Shopping Tool bij Bigshopper?

Als je op zoek bent naar een vergelijkingstool, waarom gebruik je dan niet de populairste ter wereld: Google. Je kunt deze tool gebruiken om producten of prijzen op verschillende sites te vergelijken.

De voordelen van het gebruik van Google Comparison Shopping Tool bij Bigshopper zijn:

  • 20% korting op klikkosten
  • Gratis verkeer vanaf Bigshopper
  • Premium Google CSS partner en support
  • Actief in alle landen
  • Maandelijks opzegbaar
  • Gratis aansluiting
  • Direct besparen
  • Geen gebruik van affiliate links
  • Eigen verkoperspagina

Hoe kun je een Google Comparison Shopping-service gebruiken in je dagelijks leven?

Comparison Shopping kan een vervelend proces zijn met al het handmatige werk, maar de Google Comparison Shopping-services maken het gemakkelijk om prijzen te vergelijken en deze in verschillende winkels te volgen.

Met een Google Comparison Shopping-service kan je de prijzen van artikelen bij verschillende retailers zien en bij iedereen kopen. Dit is ook handig als je in een meer afgelegen gebied woont en geen toegang hebt tot meerdere winkelketens. Dit omdat je dan wel gewoon online toegang hebt tot alle grote winkelketens.

De Google Comparison Shopping-service is beschikbaar op google.com/shopping of via de Google Search-app op mobiele apparaten. Het biedt ook een Chrome-extensie waarmee je op elk moment toegang hebt tot deze service.

Google Comparison Shopping-services zijn ook handig als je weinig tijd hebt. In plaats van van winkel naar winkel te gaan met een artikellijst in je hand, kun je deze diensten gewoon gebruiken en alle informatie die je nodig hebt op één plek vinden.

Bij een Google CSS partner kun je dus gemakkelijk, waar je ook bent, producten met elkaar vergelijken en zo de beste keuze voor jou maken.

Leave a Reply